עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/09/2014 | 12:32 | מאת: אצ33

יש לי חברה שלה 2 ילדים מנישואים קודמים מעל גיל 20, איתם גרים גם שני ילדיה מבן זוג חדש ובן הזוג. אתמול הסתבר לי כי הגדולים משליטים "טרור" בבית וכמו שאני מכיר את בן הזוג - הוא גם ככה כבר עבר כמה פרשיות עם הגדולים ויתכן שהוא לא יתערב בסיפור. אין לי הרבה מושג מה קורה אצלהם ביומיום אבל למיטב הבנתי היא אמרה לילדים שהיא רוצה שיצאו מהבית והם ענו לה בסגנון של "לא יוצאים מה תעשי", לפי מה שהבנתי, יש מצב שהאבא של הגדולים מתסיס רציתי לדעת מה עלי להמליץ לה לעשות היא חסרת אונים כ"כ יש ילד קטן שמבוהל מהתגובות של הגדולים

שלום לך, לצערי לא הצלחתי להבין מי הילדים שנמצאים בבית של החברה שלך? האם זה ילדים משני אבות שונים? האם המצב שבבית מפריע לחברה שלך, לך , או לילדים? אהוד גלבוע

18/09/2014 | 09:59 | מאת: אצ33

שלום וסליחה על העיכוב החברה גרה עם בן זוגה, שני ילדיהם המשותפים ושני ילדיה הבוגרים מנישואיה הקודמים

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות