ילדים ומשחקי אבא-אמא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/09/2014 | 14:44 | מאת: מאיה

שלום, הבן שלי בן 5 וחברתו מהגן, בת 4.5 חברים קרובים ונמצאים הרבה זה בחברת זו. חברים טובים מאוד. לאחרונה החלו במשחקי אבא-אמא, מתפשטים עד התחתונים, נשכבים, מתחבקים הרבה, היא שמה את ראשה על חזהו, כנראה מחקה את הוריה. היום ביקשו להכנס לחדר השינה ולסגור את הדלת, כשפתחנו ראינו אותה יושבת עליו, שניהם היו רק עם תחתונים. כמובן הפסקנו אותם מיד. איך להסביר לקטנים האלה שהמשחק הזה לא נכון מבלי להלחיץ אותם ובלי לעשות "ביג דיל" מהענין. אין לי מושג איך לגשת לזה. תודה מראש

שלום מאיה, אני מציע שפשוט תהיו איתם כל הזמן ולא תאפשרו שהם יהיו לבדם בחדר. כך המצבים הללו ימנעו. מה דעתך? אהוד גלבוע

14/09/2014 | 06:13 | מאת: מאיה

השאלה היא האם לשוחח איתם, ואיך עושים את זה מבלי לקלקל את התום ומבלי לגרום לאיזהי טראומה. הרי בסה"כ מה שהם עושים הוא מסקרנות טבעית

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות