זוגיות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/08/2014 | 20:00 | מאת: Rotem

שלום, יש לי חבר כבר 6 שנים ואנחנו לא גרים ביחד עקב בעיות כלכליות. אמא שלי ממש לא אוהבת את חבר ואבא שלי לא מתערב ולא נותן את דעתו. אני מאוד אוהבת את חבר שלי ואני כן רואה איתו חתונה. הוא בעצמו יש לו קצת בעיות יציבות בעבודה והוא בן 30 ומשפחה שלו לא אכפת ממנו ואין לו תמיכה מאף אחד. עכשיו אני וחבר שלי רוצים לעבור לגור ביחד ואני מפחדת להגיד לאמא שלי כי כל דבר שאני מספרת לה היא פשוט נגדו ולא מוכנה לשמוע עליו. איך לספר להורים? האם ניתן לשנות בן זוג ליציבות גבוהה יותר בעבודות?

שלום רותם, לצערי לא תוכלי לעזור לחבר שלך לבנות יציבות בעבודה. חשוב שתקחי את זה בחשבון כאשר את בונה את החיים שלך איתו. לגבי ההודעה , אני הייתי נעזר כאן באביך שלא מתנגד כמו שאימך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות