חרדת נטישה ?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/08/2014 | 12:30 | מאת: אמא לתינוקת בת 7 חודשים

שלום , יש לי ילדה בת 7 חודשים. בגיל הזה היא כבר מבחינה בין זרים לבין משפחה ובוכה כשנתקלת באדם שאינו מוכר לה. הסבתא מהווה דמות מרכזית עבורה שכן במהלך היום היא מטפלת בה שעות רבות. שאלתי היא האם אני יכולה לנסוע לחופשה בת 5 ימים ולהשאירה אצל הסבתא מבלי שנסיעה זו תגרום לה לחרדת נטישה כלשהי? זאת בייחוד לאור הקרבה המיוחדת לסבתא. אודה לתשובתך בהקדם . בברכה. אמא מודאגת..

שלום לך, אני לא מציע לך לנסוע ולהשאירה עם הסבתא. אני הייתי מציע לך לקחת אותה איתך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות