יעוץ להורים עם בת בוגרת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/07/2014 | 09:44 | מאת: 91955

שלום רב אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה הבת שלנו סטודנטית שמסוגלת לעבוד שלושה ימים בשבוע את הלימודים אנחנו ממנים לפני כחצי שנה היא הכירה בחור תושב הצפון ששכר דירה במרכז לטובת לימודיו הבת שלנו עברה לגור עמו הבעיה מתחילה בעובדה שהבת שלנו לא עמדה בתשלומי השכירות שלהם היא התחייבה מה שאילץ אותנו בנוסף ללמודים לממן גם את חלקה בשכירות מצב זה מוביל אותנו ללחץ כלכלי ואנחנו אובדי עצות בנוסף לכך מערכת היחסים בינהם לא ניראית לנו לדוגמא בימי שישי שהוא לא עובד הוא מעדיף לנסוע לצפון מספר הביקורים אצלנו מצומצם ביותר כל רגע פנוי הוא נוסע לצפון לפעמים עם הבת שלי לפעמים בלעדיה ע"פ שיקולה . ממוצע שהייה בדירה השכורה הוא כשלושה שבועות מתוך חודש נכון לרגע זה הם נמצאים בחופשה מהלימודים ובמקום להיות ביחד הוא העדיף לנסוע לצפון ועקב המצב הבטחוני הבת יושנת אצלינו אבקש לקבל יעוץ ראשוני תודה

שלום לך, אכן קושי רציני. האם הבת פנתה אליכם בבקשה לעזור לה בתשלומי השכירות? בת כמה הבת וכמה זמן היא אמורה ללמוד? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות