לספר להורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/07/2014 | 18:07 | מאת: נ

היי , אני חותכת את עצמי כבר כמה שנים ( שנתיים שלוש ) ואני בת 15 .. ההורים שלי אף פעם לא שמו לב והיום חברה של אבא שלי שמה לזה שאני תמיד לובשת סוודר , היא הפשילה לי את השרוול בכוח ושתי חתכים עמוקים מאתמול ועוד מלא צלקות ישנות היו שם , הם בהו ביד ונגעו בה בערך דקה עד שהיא אמרה שזה נראה כמו חתכים של סכין , אמרתי שזה החתול אבל הם יודעים שזה לא נכון .. נכנסתי לחדר ואני ממש מפחדת לצאת , אני ממש ממש לא אוהבת שמסתכלים על היד שלי אן כל דבר בסגנון .. איך אני יספר להם ? או לפחות יסביר להם כדי שלא יתחרפנו ? איך זאפ שר להסביר להם כזה דבר בדרך הכי טובה ..? תודה רבה

שלום לך, לדעתי את זקוקה לפגישה עם פסיכולוג קליני או פסיכולוגית קלינית, משום שחשוב שלא תפגעי מהחיתוכים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות