רוצה רק את אבא!

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/07/2014 | 09:03 | מאת: מורן

שלום, בני היחיד בן שנה ו 3 חודשים מעוניין כמעט שרק אביו יטפל בו. אני מציעה גם את המענה שלי לבקשות (כמו האכלה, משחק, החלפת חיתול וכו') אבל הוא צורח 'אבא אבא' ומעוניין רק באביו, מגיל חצי שנה בערך. אציין כי שנינו מבלים איתו פרק זמן דומה ביום. כשאני לבד איתו הוא נהנה איתי מאד ואין מגבלה וכשאביו מגיע הוא מעוניין כמעט רק בו. יש לו העדפה ברורה ומוחצנת גם לסבתו על פני סביו. אנא הכווינו אותי מה לעשות כיוון שאני במצוקה גדולה. תודה רבה

שלום מורן, אני לא רואה בעייה. הוא נהנה משניכם. חשוב שאת תרגישי רגועה כאשר הוא מבלה עם אביו ותהני מהמראה ומהביטוי של האהבה שביניהם. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות