בן שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/06/2014 | 09:05 | מאת: רותם

בוקר טוב, לאחרונה החלה אצל בני תופעה מוזרה- הוא לא רוצה ללכת הביתה מהגן. הוא ממש בוכה כשאנחנו לוקחים אותו, וגם בשעות הערב הוא קורא בשם של הגננת ומבקש ללכת לגן. כשאנחנו מסבירים לו שעכשיו ערב ונלך לגן מחר בבוקר, הוא בוכה וכועס. בבוקר כשאנחנו הולכים לגן, הוא לא רוצה ללכת ובוכה גם כשמגיע לגן. מדוע זה קורה וכיצד להתמודד? תודה

שלום רותם, נראה לי שקשה לו עם פרידות. חשוב לא לכעוס עליו ולנסות להקל עליו את הפרידה. בן כמה הוא? אהוד גלבוע

19/06/2014 | 09:04 | מאת: רותם

אהוד שלום, תודה על התגובה המהירה. הוא בן שנה ושמונה. חשוב לי לציין שבזמן האחרון באופן כללי, פעולות שהיו טריוויאליות כמו מקלחת, נסיעה באוטו וכדומה הפכו למאבקים. הוא לא משתף פעולה וכל הזמן אומר לא.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות