מחפש מאמרים בנושא יחסי ילדים-הורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/06/2014 | 13:28 | מאת: ניר

שלום רב, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, אני כותב עבודה בנושא יחסי הורים וילדים כפי שהם מוצגים בפרסומות טלויזיה עכשוויות. מכיוון שאני מגיע ממחלקה שונה (תקשורת) אשמח לקבל הכוונה למאמרי מפתח אקדמיים שאוכל להעזר בהם בנושא ההיררכיה בין הורה לילד ומיתוסים ביחסים אלו (עברית/אנגלית). תודה רבה, ניר.

שלום ניר, אתה יכול לקרוא את הספר שכתבתי, זוגיות והורות - עקרון הדומיננטיות המתחלפת. יש גם ספרים של חיים עומר בנושא וכן ספרים של חיים עמית. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות