עקשנית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/06/2014 | 23:15 | מאת: טל

שלום רב בת 2.7 -לאחר תקופה ארוכה של חשדות מסימנים רבים שראיתי החל מגיל שנה ולאחר הרצאה בנושא ויסות חושי הבנתי כי לילדה יש קושי כלשהו בויסות ולפיכך- בנוסף היא נורא מנסה אותנו לדוג' עקשנות ממשית לא לאסוף, לזרוק דברים שלא נראים לה לרצפה, נעלבת מאוד כשמעירים או כועסים בטון טיפה יותר גבוה, והכי נורא שהיא לא מצליחה להביע את עצמה או להרגע אז היא ממש בהתקף זעם צורחת צרחת אימה חזקה ומרגזת ואפילו נושכת עצמה. רק לציין שהיא נורא ורבלית וחכמה בצורה לא רגילה-בכורה לאח תינוק .איננו יודעים כיצד לנהוג-לעיתים אני מחבקת ומכריזה כי היא נרגעת ורק אז נפתור את הבעיה ולעיתים אני פשוט מתעלמת עד שיעבור זעם- האם נכון כך לעשות?אין לי טקטיקה קבועה לטיפול בה הכל בהתאם למצב באותו הרגע, מדוע היא עושה זאת? היא בדרכ עצמאית אשמח לכל טיפ תודה מראש

שלום לך טל, נראה לי שכדאי שתלכו להדרכת הורים אצל פסיכולוג. מה דעתך? אהוד גלבוע

19/06/2014 | 22:11 | מאת: טל

לא בדיוק הבנתי את תשובתך המקצועית, ציפיתי ליותר הכוונה מלבד ללכת להדרכה..גם אם היא כללית תודה!

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות