קנאה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/06/2014 | 23:12 | מאת: לילך

בהמשך להערותך אלי בתשובתך האחרונה בעקבות מה שכתבת לי כי הבת מקופחת פניתי אליך בשאלה האם זאת הדרך להביע את הרגשת הקיפוח של בתי על ידי צעקות וניבולי פה ואיומים על ניתוק קשר עם ההורים? האם בעקבות ההתנהגות התוקפנית של בתנו אנו אמורים להיענות לדרישותיה ולתת לה כספים ו/או הבטחות לכספים בעתיד הדרך שנוהגת בנו בתנו היא על ידי סחיטה שאם לא נעשה כרצונה ו/או ניתן לה את מה שהיא דורשת הרי תנתק אותנו מקשר עם הנכדים.

שלום לך לילך, אכן לא נעים לקבל צעקות וניבולי פה ואיומים. אבל מצד שני היא גם מקופחת. השאלה איך לבנות שינוי והתקדמות חיובית במצב הזה? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות