נתניה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/06/2014 | 10:07 | מאת: ריקי

בוקר טוב אני גורשה כחצי שנה ופרודה כשנה וחצי. יש לנו 3 ילדים בת בת 17 בן בן 12 ובת נוספת בת 7.5 הבן לקח את נושא גירושים מאוד מאוד קשה. וזה בה לידי ביטוי בכעסים , בהתפרצויות , בבכי , ואי רצון לדבר על הנושא , הילד כבר היה מטופל אצל יעוץ / פסיכולוג (והוא אינו מוכן ללכת שוב) אתמול הצלחתי קצת לדבר איתו ולהוציא ממנו שהוא מאוד עועס על אביו . מכייון שיש לו חברה וכל שבת שניה שהם אצלו היא באה עם הבנות שלה , דבר שמאוד מכעיס את בני וגורם לו לאי נוחות , שאלי אותו האם גם אצל אביו הוא מתפרץ ככה כמו אצלי . תשובתו היתה שלא . כמו כן הוא אינו רוצה ללכת אליו אבל לא נעים לו מאביו . מה עושים ואיך מתגברים על הפרק הזה בחיים . מיותר לציין שלי זה מאוד קשה

שלום ריקי, לדעתי את לא יכולה לעזור לבן שלך בקשר עם מה שקורה אצל אביו. החשוב שהוא לא יתפרץ בבית שלך. יש אפשרות שאת תלכי להדרכה להורים לפסיכולוג. מה דעתך? אהוד גלבוע

08/06/2014 | 21:57 | מאת: ריקי

האם אני צריכה לפנות ליעוץ עם הילד או כלים בשבילי כיצד להתמודד ?

שלום לך, לדעתי כדאי שאת תלכי ליעוץ , או שתלכו כל המשפחה לטיפול משפחתי.כמובן בלי האבא. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות