גירושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/04/2014 | 12:35 | מאת: דאבדאבאני

שלום רב הסיפור מתחיל עוד לפני כ4-5 שנים, כשכמות המריבות בין הורי החלו להתגבר וכן גם עוצמתן. לא אלאה בפרטים, חוץ מכך שבשבועות האחרונים זה הגיע לרף שהם החליטו שככל הנראה יתגרשו סופית ואחד יעזוב את הדירה הנוכחית. אני ואחי, שנינו בני 20+, מן הסתם לא מרוצים מן העניין ומניחים שההורים מן הסתם יודעים שאנחנו גם היינו מעדיפים שזה לא יקרה, אבל אנחנו משתדלים כמה שיותר לא לתפוס צד ולא להציג עמדה לגבי הגירושים, כלומר, לא מנסים למנוע את הגירושים כדי לא לגרום לנזק נוסף. אני כותב כאן כדי להתייעץ איך להתנהג עם ההורים, איך להביע את דעתנו בבוא הזמן כשישאלו וכן גם במהלך החג עצמו - שכן ליל הסדר הוא נחשב לארוחה די משפחתית, ובמשך השנים היא גם הייתה כזו פחות או יותר. אני אחדד - אם הם מעוניינים להתגרש, לדעתי להביע את דעתי ולהגיד להם שלא יעשו את זה, יכול רק להזיק ולכן אני נמנע מן הדבר, אבל מנגד אני לא יודע איך להתנהג ולא פעם אמצע את עצמי ב"דילמות" קרוע באמצע, בין הפטיש לסדן. תודה.

שלום לך, אכן זה מצב לא נעים כאשר ההורים מתגרשים. אני מקווה שאתם לא תקחו צד ושני ההורים יסכימו שאתם תהיו בקשר טוב עם שניהם. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות