אבא של הילדים מתחתן - חייבת תשובה דחופה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/04/2014 | 07:08 | מאת: מאיה

אני גרושה 3 שנים ויש לי ולגרוש 3 ילדים משותפים: 17,14,6. הגרוש מתחתן חתונה גדולה ורבת משתתפים ומעוניים שהילדים יהיו נוכחים בחתונה. היחסים של הילדים עם בת זוגתו טובים. הגדולים מעוניינים ללכת אך לגבי הקטנה אני מתלבטת אם זה יהיה נכון בשבילה שתהיה בחתונה? האם זה לא יפריע לה? מה דעתכם? אנא תשובתכם בהקדם מאחר ואני אובדת עצות. תודה

שלום מאיה, נראה לי שכדאי שגם הבת הקטנה תהיה בחתונה. היא מכירה את האישה החדשה של אביה ואני מניח שהיא תפגוש אותה בביתם. מה החששות שלך לגבי האפשרות שהיא תהיה בחתונה? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות