ילד בן 3 וחצי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/03/2014 | 22:24 | מאת: צילה

בני ילד מפותח מאוד מבחינה קוגנטיבית וריגשית מאוד מודע למתרחש סביבו עם קושי מסויים בויסות רגשי המתבטא בהתפרצויות זעם בינוניות קלות מול סירוב שלנו ובמעברים. כאשר הלבשתי אותי אחרי המקלחת ונישקתי אותו על פניו הוא ביקש ממני "אמא תני לי נשיקה בבולבול" אמרתי לו שזה איבר פרטי אינטימי שרק לו מותר לגעת ולא נותנים שם נשיקה, בנוסף שאלתי אותו אם מישהו אמר לו את זה או ביקש ממנו הוא אמר לא זה הבולבול שלי רוצה הדבר עורר בי חרדה ואשמח לשמוע אם זה יכול להעיד על פגיעה כלשהי

שלום צילה, אני מקווה שהרעיון עלה בראשו ולא נובע מפגיעה של מישהו בו. חשוב לדאוג לזה שהוא לא יחשף לתכנים מיניים . ניתן להתעלם מזה ולהסביר שאנחנו לא נוגעים באיזורים הללו , מלבד בשירותים, ובמקלחת. גם אז אנחנו רוחצים ידיים , משום שאלו הם איזורי הפרשה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות