כיצד לגרום לילדה בגיל ההתבגרות לשתף ולהתיעץ?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/03/2014 | 16:43 | מאת: רונה

בתי בגיל ההתבגרות. אינה משתפת אותי כלל בעובר עליה, השיחות ביננו ביוזמתי בלבד, כאשר ברובן אני זו שמדברת והיא שותקת. בכללי אנחנו מדברות מעט מאוד בשל חוסר שיצוף הפעולה שלה. כאשר העליתי בפניה את הנושא אמרה שאני מציקה עם השאלות שלי על החיים שלה וחטטנית לגביה. כיצד אני יכולה להגיע למצב שבו היא תשתף אותי ותתיעץ איתי ביוזמתה? ושאלותי לא יחשבו כחטטנות ביעניה? תודה.

שלום רונה, אכן קשה להמתין ולחכות שהיא תפנה אליך. אבל אני מציע שכך תעשי. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות