הבת שלי בגיל 3 והתחילה להרביץ !!!

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/03/2014 | 11:38 | מאת: קרן

שלום, בתי בת 3 והתחילה לאחרונה להרביץ בגן מידי פעם גם לי אומרת די כועסת ומרביצה בגן היא כל הזמן מרביצה לאחרונה בעלי מעניש אותה ולא נותן לה לשחק במשחקים מסבירים לה שאנחנו כועסים 1. איך נכון להעניש/להסביר בכדי שתבין ולא תעשה את זה? 2.איך מלמדים אותה לא להרביץ ? תנו לי דוגמאות אשמח מה לעשות או לא לעשות לא רוצה להזיק לה לעזרתכם אודה תודה קרן

שלום קרן, אכן זו שאלה טובה מאוד מדוע היא מרביצה בגן. האם היא בת יחידה? איך היא מתנהגת בבית? בעיקרון , אני נגד עונשים לילדים כי העונש אומר לילד שהוא ילד רע ואז יש לילדים נטייה להמשיך במעשיהם הרעים. אהוד גלבוע

12/03/2014 | 10:38 | מאת: הודעת בדיקה

בדיקה

12/03/2014 | 17:10 | מאת: קרן

תודה רבה על התגובה היא לא בת יחידה זה גן פרטי יש בערך 20ילדים היא לאחרונה התחילה לשלוט ולהרביץ בלי סיבה היא בבית מתנהגת בסדר כשנוסעים לאחי היא פתאום מרביצה גם לאחיין שלי בלי סיבה. אני מבינה שצריך להציב גבולות במה זה מתבטא ואשמח לדוגמא.איך נכון להתמודד ומה נכון לעשות?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות