שלום לצוות האתר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/11/2016 | 06:09 | מאת: ניק

שלום רב, לפני מספר חודשים העליתי לפורום שתי שאלות - האחת קשורה למספר התווים בכותרת דרך המחשב (מחויב 20 ומעלה) והשנייה נוגעת לקבלת תגובות למייל. נהיניתי בעבר מהאפשרות הזאת, ולמרות שעדיין ניתן לבחור בה, בפועל לא מתקבלות תגובות לתיבת הדואר האלקטרוני. וכמובן, שהשארתי כתובת דואר פעילה בתיבה המתאימה. המתנתי זמן רב ולא היה מענה בפורום זה, וכעת איני רואה שהודעותיי מופיעות וכנראה הוסרו (מדוע?) אשער שזה המצב הקיים. חבל, שאלתי ברצינות ובכבוד. ניק

שלום 1. אכן נדרשים 20 תווים בכותרת על מנת לכתוב הודעה בפורום. 2. לא אמורה להיות בעיה בקבלת תגובה למייל כל עוד הוכנסה כתובת אי-מייל בשדה הנכון וסומן V במשבצת הנדרשת. בברכה, צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)