לקות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/08/2016 | 22:45 | מאת: משהי 33

זה מה שאני חווה מגיל צעיר- קושי בהבנת הדברים שהם מעט מורכבים..."לא מבינה עניין", "החשיבה שלה פשוטה.. לא מורכבת". קושי רב בסיכום דברים שנאמרים בעל פה-קשה לי מאוד לכתוב פרוטוקול או לסכם שיעור. קשה לי "לתקתק" דברים.. מבחינה פיזית- אני רואה בסדר גמור,אבל אני מרגישה מתח,עומס בעיינים. ביסודי היה לי מאוווווד קשה עם לוח הכפל. ביסודי בחטיבה ובתיכון קיבלתי תוספת של 15 דקות למבחנים. היו לי קשיים במתמטיקה ובאנגלית. קשה לי לקרא קטעים ארוכים...הקריאה שלי היא קריאה מרפרפת כמעט תמיד. האם אלה דברים שקשורים ללקויות למידה....?

18/09/2016 | 11:35 | מאת: אביה בטקר

שלום רב, לפני הבנתנו את בעייתך. ניתן לתאם עמנו הערכה, הערכה מתבצעת עם אחת מהמנהלות המקצועיות שלנו. בה נוכל לאתר את הקושי שלך ולבנות לך תכנית אסטרטגיות אישית בהוראה מתקנת. נשמח לעזור, בברכה, "אות ועוד" סוקולוב 15 ירושלים 02-5611561

מנהל פורום לקויות למידה