איטית בכתיבה באנגלית וסיום בחינות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

14/03/2016 | 15:33 | מאת: אמא של

ביתי בת 13 לא מצליחה לסיים בחינות לאחר תוספת זמן במיוחד באנגלית. רעש בכיתה גם מאוד מפריע לה. התארגנות באופן כללי איטית, קופצת מדבר לדבר ולרב מאחרת. עיקר הביעיה היא הכתיבה האיטית באנגלית ואי סיום בחינות.

15/03/2016 | 16:29 | מאת: אביה בטקר

שלום, נשמע שלביתך קשיים מורכבים. הסימנים שאת מתארת יכולים לכוון אולי לקושי בהיבטי הקשב והריכוז, אולי לקשיים ספציפיים באנגלית, אך מהפרטים שציינת קשה להכווין אותך באופן ברור. אם תרצי התייעצות מפורטת יותר, נשמח לסייע בטלפון 02-5611561. בהצלחה, אביה

מנהל פורום לקויות למידה