כיתה קטנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/03/2016 | 09:24 | מאת: שושי

הבן שלי עולה שנה הבאה לכיתה א כנראה יש המלצה שיהיה בכיתה קטנה של לקות למידה לא רגשי חברתי אני מתלבטת אם אפשר לקבל קצת מידע על כיתות אלה והאם יש הפרדה לכיתות עם בעיות רגשיות לבין כיתות באמת לימודיות והאם אם ארצה להעביר אותו בהמשך לכיתה רגילה זו תהיה החלטה שלי אשמח לקצת מידע ועזרה

15/03/2016 | 16:32 | מאת: אביה בטקר

שלום שושי, כל מוסד חינוכי מקצה לכיתות קטנות משאבים שונים, לעתים יש אפשרות להפריד בין כיתות ולעתים אין. מומלץ להתייעץ עם ביה"ס אליו רשמת את בנך כדי לבחון את האפשרויות שבית הספר מציע באופן יותר נקודתי. מעבר לכך, אם אכן קיימים קשיי למידה כבר מגיל גן, מומלץ לשקול בדיקת מוכנות לא' וסיוע בהוראה מתקנת במידת הצורך, שיוכל לעזור לצמצם את הקשיים שעלולים לעלות. במידה ותרצי לשמוע פרטים נוספים על הוראה מתקנת, נשמח לסייע בטלפון 02-5611561. בהצלחה רבה, אביה

מנהל פורום לקויות למידה