כיתה קטנה או בית ספר לחינוך מיוחד?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/12/2015 | 09:35 | מאת: גילי

הבן שלי עולה שנה הבאה לכיתה ז' ואני מחפשת את המקום הטוב ביותר בשבילו ...יש לו לקויות למידה וקשב וריכוז הוא מאוד משתדל בבית ספר מקבל רק השנה הרבה הקלות ואז מצליח לקבל ציונים טובים והוא מאושר בנוסף הוא נמצא בפנימית יום דרך הרווחה עד שש ושם הוא פורח מכין שיעורים ומקבל את כל התמיכה שצריך .השאלה לגבי שנה הבאה האם עדיף כיתה קטנה ואחרי צהריים ילך למסגרת של מועדונית או פניימית יום או עדיף חינוך מיוחד

21/12/2015 | 16:36 | מאת: אביה בטקר

היי גילי, במקרה של שאלה כזו מוטב להתייעץ עם הגורמים שמכירים אותך, את ילדך, את הרקע שלו ואת המסגרות המסוימות שביניהם אתם מתלבטים. לכל אפשרות יתרונות וחסרונות. כדאי לשוחח עם יועצת בית הספר ומחנכת הכיתה לגבי האפשרויות העומדות בפניכם. בהצלחה רבה, אביה

מנהל פורום לקויות למידה