תוספת זמן במבחנים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/10/2015 | 10:23 | מאת: ללה

שלום בתי בת 12, מתלוננת כל הזמן שאינה מספיקה במבחנים. אין לה בעיה בקריאה אבל היא קוראת מאד לאט. האם צריך לקחת אותה לאבחון, אם כן איזה כדי לקבל תוספת זמן במבחנים? תודה

29/10/2015 | 14:48 | מאת: אביה בטקר

שלום רב, על מנת לקבל תוספת זמן או התאמות אחרות לדרכי היבחנות, יש צורך לבצע אבחון דידקטי. עבור נערה בת 12 מדובר בפגישה אחת שתימשך כארבע שעות. בהתאם לממצאי האבחון ולצרכים שיעלו ממנו, המאבחן/ת יוכלו להמליץ על התאמות שונות, לרבות תוספת זמן. במרכז "אות ועוד" מתקיימים אבחונים דידקטיים המועברים ע"י מאבחנים בעלי תואר שני באבחון ובטיפול בלקויות למידה. לקבלת פרטים נוספים על אבחון במרכז "אות ועוד", ניתן לפנות בטלפון 02-5611561. בברכה, אביה מרכז "אות ועוד"

מנהל פורום לקויות למידה