אבחון לקות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/10/2015 | 08:07 | מאת: עדי

שלום הבנתי שיש שני סוגי אבחונים: דידקטי ופסיכודידקטי. רציתי לדעת לפי מה מתאימים את האבחון לילד? והאם יש עוד סוגי אבחונים תודה

29/10/2015 | 15:32 | מאת: אביה בטקר

שלום רב, אבחון פסיכו דידקטי בנוי מאבחון דידקטי והשלמה פסיכולוגית. אבחון דידקטי כולל התייחסות לתפקודי למידה, קריאה, כתיבה, הבנת הנקרא וכו'. השלמה פסיכולוגית בודקת היבטים רגשיים. אצלנו במכון מתקיימים אבחונים. נשמח לתת פרטים נוספים אצלנו במרכז "אות ועוד". טלפון:02-5611561 בברכה, אביה בטקר מנהלת מקצועית

מנהל פורום לקויות למידה