לקות למידה בעבודה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/11/2014 | 17:13 | מאת: אני

שלום, אני בת 28 לאחרונה סיימתי תואר ראשון בביוטכנולוגיה בת"א. מעולם לא אובחנתי כלקויית למידה אך אני מודעת בוודאות לעובדה שאני סובלת מזה (אחותי אובחנה כלקויית למידה). למרות הקושי והסבל לא קיבלתי שום הקלות מימיי, כיום כשאני מבוגרת אני מרגישה יותר את הקושי זה. התחלתי לעבוד לא מזמן בחברה רצינית בתחום שלמדתי ואני פשוט בוכה כל יום ומרגישה שאני סובלת מכך שאני לא מבינה ולא זוכרת דברים שמסבירים לי, צריכים לחזור על זה כמה פעמים כדי שאבין ואני תמיד צריכה ליווי ותמיכה סביבי, מקום העבודה מאופיין בסביבת לחץ ודרישות גבוהות. אני ממש אובדת עצות וכבר מיואשת אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד עם זה. אני חוששת לפנות למנהל שלי ולעדכן שאני לקויית למידה, אפשר לומר שאני גם מתביישת להודות בזה למרות שזה משהו שלא קשה לשים לב אליו. מה אני אמורה לעשות?

19/11/2014 | 12:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, הפיתרון שנראה לי טוב ביותר הוא למצוא מנטור מומחה ללקויות למידה ואסטרטגיות למידה. לבנות תכנית עבודה מסודרת ומותאמת לחיי היום יום שלך ולספק לך כלים טובים להתמודדות. בברכה אלמוג בן-שחר

מנהל פורום לקויות למידה