אבחון דיסלקציה / דיסגרפיה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/10/2014 | 21:49 | מאת: אמא

בני בן 8 בכיתה ג כבר בשנה שעברה פניתי למורה בבית הספר שלעניות דעתי בני לוקה בדיסלקציה ו / או דיסגרפיה וזאת מאחר שהוא קורא ואין הוא מבין ככ את הנקרא אלא אם מקריאים לו , כותב מאוד לאט עם שגיאות כתיב מרובות ובנוסף בצורת מראה . המורה טענה שהכל בסדר גם שהראתי את המגמתיות בין מקצועות העברית / השפתיים למקצועות המטמתיים עדין המשיכה וטענה שאין לו כלום . הילד רוצה ללמוד אך מאוד קשה לו . ברצוני לדעת לאן או למי עלי לפנות והיכן ניתן לבצע אבחונים בצורה מקצועית על מנת לתת לילד כלים שיוכל להמודד ולא להרגיש שהוא מתאמץ לחינם.

23/10/2014 | 10:19 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, דרוש אבחון לקויות למידה מקיף. מהו איזו מגוריכם? בברכה אלמוג

25/10/2014 | 22:18 | מאת: ליאת

אנחנו גרים במצליח - רמלה.

26/10/2014 | 11:52 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, אנסה לברר עבורך בהקדם על מאבחנים באזור בברכה אלמוג

26/10/2014 | 11:56 | מאת: ליאת

המון תודות ממתינה לתשובתך

04/12/2014 | 18:46 | מאת: קרן התפתחותית אופטומטריסטית

תלונות מאוד מתאימות לילד עם לקות בתפקודי עיניים (מיקוד ראייה), אם יש לעיניים קושי בתפקוד, שרירים קצת חלשים, הילד יתקשה קרא יתעייף מאוד, ולכן לא יבין את הכתוב, זה גורר גם שגיאות כתיב. ממליצה מאוד לפנות לאופטומטריסט התפתותי

מנהל פורום לקויות למידה