שקע מעל הישבן בגב התחתון+ קפלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/07/2014 | 17:44 | מאת: אלין

ד"ר זינגר שלום, אשמח לעזרתך ביתי בת החודש וחצי נולדה עם שקע סימטרי מעל הישבן בתחתית הגב כאשר ביקרנו אצל הרופאת ילדים לפני כחודש, נאמר כי לא נראית סיבה לדאגה בנושא וכמובן שנשלחנו לביצוע אולטרסאונד ילדים אשר יתבצע בעוד כשבועיים. היום ביקרנו בטיפת חלב במסגרת בדיקה שגרתית וחיסון והאחות שמה לב לקפלים בגב התחתון ושאלה אותי האם שמנו לב לזה. שאלה אם ביצענו כבר אולטרסאונד ואמרתי לה שיש לנו תור לעוד שבועיים ואמרה שצריך להיות במעקב, לא פירטה רק השאירה אותי בלחץ אדיר. אשמח לאיזושהי זריקת הרגעה בנושא, ממה הקפלים הללו יכולים להיות? האם מדובר בסימן למשהו? ניסיתי לחפש איזושהי תשובה ולא מצאתי דבר. ממתינה לתשובתך תודה מראש אלין

סביר להניח שזהו ממצא חסר משמעות, לא הצלחתי להבין האם בוצע US פרקי ירכיים או עמוד שדרה ואיפה השקעים בדיוק, ליתר ביטחון וכדי להירגע כדאי להיבדק אצל אורתופד ילדים בלי לחץ

19/07/2014 | 15:46 | מאת: אלין

קבענו תור למרפאתך בתחילת אוגוסט תודה רבה ונתראה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים