כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/07/2014 | 22:15 | מאת: עדי

הבת שלי בת 8.5 נפלה בבית הספר על הברך לפני כחודשיים. היינו במפרפאהונשלחנו לעשות צילום ברך שיצא תקין בלי פריקה ובלי שברים. כעבור חודש מהנפילה היא התלוננה על כאבים פה ושם, עכשיו היא טוענת שיש לה זרמים ברגל כאילו דם נוזל שם, והיא מתלוננת על כאבים וקליקים שנשמעים מהרגל. רציתי לברר האם יש איזה שהיא מגבלה שיכולה להיות כי היא ישנה טוב בלילה, אנחנו לפני טיול לחו"ל וחשוב לי לדעת שלא יגרם לה נזק כתוצאה מהליכה מרובה. תודה

במידה והכאב נמשך כדאי להיבדק אצל אורתופד ולשקול אולי השלמת בירור ע"י בדיקה נוספת. לא חושב שיגרם נזק מהליכה אך רצוי לבדוק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים