פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/07/2014 | 13:53 | מאת: לימור

שלום רב הבת שלי בת 6 חודשים נולדה בשבוע 33 בעצם מהיותה בת 6 שבועות מבדיקת אולטרסאונד ירכיים... התבקשתי לשים לה החתלה כפולה... ובכל ביקרות חודשית המצב השתפר... נשלחנו לעשות צילום רנטגן היום... וזאת היתה התוצאה תנוחה מעט לא סימטרית . השטחה של האצטבולים , גרעיני הירכיים אינם מפותחים... המלצה: מעקב US האם מעקב אולטרסאונד מספיק? תודה ויום נפלא

16/07/2014 | 14:53 | מאת: לימור

את צריכה לקחת אותה לאורתופד ילדים בהקדם היות ויתכן שהיא זקוקה לטיפול

מנהל פורום אורתופדיית ילדים