כאב בפנים כף רגל אחת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/04/2014 | 23:02 | מאת: עינת

שלום רב, בני בן 7 מתלונן מזה תקופה על כאב במרכז הפנימי של כף רגל ימין בלבד. הוא ילד שעושה לא מעט ספורט. היום היו לו שני אימונים עם הפסקה ביניהם ולאימו ןהשני כבר ויתר מכאבים. מה זה יכול להיות? מאד מודאגת. אודה לך על תשובתך. עינת

קחי אותו לבדיקת רופא ילדים, יכול להיות גירוי של סחוס גדילה בעקב או משהו אחר

24/04/2014 | 22:11 | מאת: עינת

תודה רבה על התגובה. לקחתי אותו לרופאת הילדים והיא בדקה ואמרה שהשריר מתוח וזה יעבור מעליו. אם אכן מדובר בסחוס גדילה מה הטיפול לכך? תודה!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים