האמן לי, ניסינו כלכך לקבל MRI...

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/04/2014 | 01:21 | מאת: ש

בהמשך לשאלתי כאן ותשובתך (לגלול מעט מטה):http://www.doctors.co.il/forum-121#message-98463 מאז שהכאב התחיל ועד היום, כפי שכבר ציינתי, הלכנו לאינספור מומחים, כאלה שבית החזה הוא התמחותם (כמו כירורג החזה ורופא הריאות, אפילו ראומטולוג ורופא כאב) וגם כאלה שלא (אורתופד, אא''ג, כירורג כללי), הכל בניסיון להמנע מהקרינה. אבל אף אחד, גם ללא תיאור המצב לפרטיו, לא הסכים לבדוק את האיזור או לתת הפניה\המלצה (חלק גם אמרו שלדעתם אין עילה לMRI, שוב, רק מתיאור בע''פ וללא בדיקה פיזית), גם עם הלחץ מההורים. אפילו לשרת הבריאות כתבתי, תיארתי לפרטי פרטים כל מה שעברתי בחודשים האחרונים. אך הם חזרו אליי בטלפון ואמרו שאין בידם לעזור משום שאפילו לא קיבלתי הפניה לMRI שניתן להתחשב בה ולקדם אותה! זה אבסורד ואני מרגישה ממש כאילו נפלתי בין הכיסאות, ולא נותר לנו למי לפנות. לכן אני מנסה להבין כעת איזו מן הבדיקות היא הרע במיעוטו ותהיה הכלי הנכון ביותר לאבחון המצב שלי (גם כדי להמנע מהשלמת הבדיקה בבדיקה מקרינה נוספת). מה דעתך, CT או מיפוי? ברור לי שאין הבעיה קשורה לתחום האורתופדיה, אך בכל זאת אשמח להמלצתך.

21/04/2014 | 01:28 | מאת: ש

אנו באמת אובדי עיצות. אולי תוכל להציע לנו למי עוד לפנות כדי לנסות לקבל הפניה לפחות לMRI.

איפה את גרה ואיזה קופ"ח?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים