מנח כף רגל שקוע בחלק הפנימי בילדה בת 12.6

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/04/2014 | 13:02 | מאת: נועה

לאחרונה שמתי לב כי מנח כף רגל אחת של ילדתי נעשה שקוע בחלק של פנים הרגל והקרסול בהתאם מקבל נטיה לשקוע פנימה. אבקש לדעת, ממה הדבר נובע, איך עלי לפעול ולאן עלי לפנות כדי לקבל טיפול המייטבי בבעיה? האם מדובר בתחום של אורטופדיית ילדים או בתחום התמחות בקרסול וכף הרגל? אודה לך ואשמח להכוונה בנושא. בתודה רב, בברכת חג שמח.

זה נובע מצורת רגליה שלא תשתנה, בד"כ זה חסר משמעות ולא מצריך טיפול (צריך לראות), גם ילדים וגם כף רגל מתאימים לחוות דיעה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים