תינוקת בת שבעה חודשים עם CHD

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/04/2014 | 22:18 | מאת: נאוית

התינוקת שלי בת שבעה חודשים ורק כעת אובחנה עם CHD. בבדיקה הגופנית נכתב שאין CDH קלינית (פיסוק 60 מעלות) ובתוצאות ההדמיה נכתב US R 2C (unstable) L 1b. רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק. מהרופא לא הצלחתי להבין באיזה רגל הבעיה או האם מדובר בשתי הרגליים. כבר ביום הבדיקה הרופא חיבר אותה לרצועות ואמר שהיא תצטרך להישאר כך למשך חודש ללא הורדה של הרצועות בכלל ואחרי חודש יחליפו לה אותם במשהו אחר. האם זה חמור? כמה זמן בערך ימשך הטיפול? האם יהיו לזה השלכות לעתיד?

שלום, לפי מה שכתבת הבעיה היא מצד ימין בלבד, אם לא הצלחת להבין את זה מהרופא אז או שלא הקשבת או שההסבר היה לקוי. קשה לי לענות על שאולתייך מבלי לבדוק את התינוקת אך אשתדל: מדובר בדרגה בינונית, הטיפול ימשך עד שהבעיה תיפתר( יכול לקחת עד מספר חודשים), אם הבעיה תישאר יכולות להיות השלכות, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים