רצועות פבליק, האם נחוץ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/11/2016 | 00:38 | מאת: הדס זהבי

שלום, הבת שלי כרגע בת תשעה חודשים, טופלה בddh עם רצועות פבליק במשך שלושה חודשים 23/7. לפני שבועיים היינו בביקורת וצילום והוחלט על המשך טיפול בלילה. היא הגיעה לזוית בטווח התקין של 29°. ניתנו לנו רצועות חדשות. מאז שקיבלנו אותן אנו שמים אותן אך הן לא יושבות טוב ולא אפקטיביות. כל בוקר הרגליים שלה מחוץ לרצועות וזה לא משנה מה אני עושה. זהו סוג אחר של רצועות מהראשונות. השאלה היא, האם הזמן הנוסף בלילה באמת נחוץ? האם תהיה רגרסיה אם לא נשים ללילה? אשמח לתגובה. הדס.

איני יכול להגיד לך האם הטיפול נחוץ או לא ואיזה מבלי להכיר את המקרה על פרטיו, מה שאוכל להגיד שזהו גיל מבוגר מדי בשביל רצועות ואם יש צורך הטיפול אז בד"כ בגבס או מחוך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים