בן שנתיים צולע אין נפיחות או סימן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/11/2016 | 22:29 | מאת: ענת

שלום, בני בן שנתיים מעד על הרצפה בבית לפני כחמישה ימים . לא היה אירוע חריג שיחס חשיבות ..אך מאז הוא התחיל לצלוע מן משיכה של רגל ימין שלו לדעתי באיזור החצי הימני חיצוני שך העקב ..איו שום סימן חבלה או נפיחות אינו מתלונן על כאב אינו נמנע מהליכה או טיפוס אין שינוי בהתנהגות או בתיאבון כאשר אנו לןחצי על המקום/נוגעים/מסובבים אינו מביעה חשש או כאב .. היינו אצל אורטופד של כללית והילד לא כל כך נתן שיבדקו אותו. אז הוא המליץ לנו לתת לו 3 ימים נורופן למקרה שזו דלקת... האחות אמרה לתת לו פעם אחת ואם אין שינוח בצליעה אז לא להמשיך..ואכן לא היה שינוי והוא עדיין צולע.. מה יכולה להיות הסיבה אל מי עליי לפנות?

במידה ואין חום או כאב אפשר לחכות מספר ימים ואם לא חולף לגשת לאורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים