נעלי חורף לפעוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/11/2016 | 09:42 | מאת: ענת

שלום רב, התחיל החורף ובחנויות מבחר גדול של נעליים. רציתי לדעת האם יש המלצות אורתופדיות לגבי בחירת נעליים לפעוטות ובפרט האם יש בעיה עם נעליים גבוהות כגון מגפונים. (שמעתי זאת ממקור בלתי מוסמך ומנסה לוודא עכשיו ממקור מוסמך) ועוד שאלה קצת יותר ספציפית. בני בן השנתיים וחצי התאהב במגפי הגשם החדשות שלו ורוצה לנעול רק אותן. אלו מגפיים טובות שנקנו בנמרוד. האם יש סיבה אורתופדי בריאותית להתעקש איתו על נעילת נעליים אחרות ביום יום? תודה, ענת

אין בעיה, שילך עם מה שהוא אוהב. חשוב שהנעל תהיה במידה הנכונה כל השאר לא ממש משנה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים