כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/11/2016 | 00:15 | מאת: לי

הבן שלי בן 6 כבר שנתיים וחצי סובל מכאבי רגליים בערב או בלילות שמעיר משינה בתדירות לא קבועה לפעמים חודש שקט ולפעמים כל ערב.נעשו כמה בדיקות דם שיצאו תקינות וכן צילומי רנטגן תקין.הלכנולאורטופד ילדים וראומוטולוג ילדים כמה פעמים והם אמרו כאבי גדילה..בימים האחרונים היחד מתלונן בשעות הצהריים אחרי בית הספר בסביבות 14 ...ולאחר מסאג זה עובר ..אבל אני כל כך לא רגועה..האם אתה ממליץ על המשך בירורmri או מיפוי? אם הגיוני לתמונת מצב חלילה גידול? תודה

לא נשמע כגידול לפי הסיפור, כמו שנשמע ככל הנראה אין צורך בבירור נוסף כרגע אך כמובן לשיקול דעתו של הרופא המטפל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים