פרקי יריכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/11/2016 | 08:31 | מאת: אריאלה

שלום רב. בתי בת 7 שבועות בוצע אולטרסאונד של פרקי ירכיים ונמצא כי מצד ימין יש חשד לחוסר יציבות במפרק type III. צד שמאל תקין. הושמו במיידית רצועות פבליק. מציינת רק שלאחר לידה נבדקה בבית חולים ומצאו רק טורטיקוליס משמאל. שהמטופל במסגרת פיזיותרפיה. לכן הילדה נבדקה ע"י הרבה אנשי מקצוע בניהם רופא ילדים ופיזיוטרפיסטים שלא התרשמו מבעיה במפרקי ירכיים. והאורטופד שיבחן בעיה בירך טוען שאין לילדה טורטיקוליס כלל ורק בעיה בירך. ואני פשוט לא מבינה איך כל אחד אומר לי משהו אחר ומי צודק? השאלה כמה טיפול כזה יכול להימשך? ומה זה אומר מבחינת type III לא מצאתי על זה שום מידע באינטרנט היות ובכל מקום זה שילוב של אותיות בעיקר לאבחנה. אשמח אם תוכל לענות לי. תודה רבה

דרגה III הינה בעיה משמעותית במפרק הירך הדורשת טיפול, כדאי להיות בטיפול ומעקב אצל אורתופד ילדים ולשמוע לו, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים