דימפלס בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/10/2016 | 12:10 | מאת: טל

שלום, לבתי בת השנה ו 8 יש דימפלס ב 2 הכתפיים סימטריים. יש לציין שנבדקה מספר פעמים אצל פרופ בר און משניידר כיוון שנשברה לה היד בלידה. האם יש צורך לבדוק זאת ספציפית או שאם אורטופד ראה אותה מספר פעמים זה מספיק? על מה הדימפלס יכולים להעיד? תודה.

אין צורך לעשות דבר, זהו ממצא קרוב לודאי נורמלי ולכן גם סימטרי. נבדקה ע"י אורתופד מצוין וסביר להניח שזה לא מעיד על שום בעיה. בכל מקרה כרגע לתת לה לגדול ולראות האם זה נשאר בסביבות גיל 3

מנהל פורום אורתופדיית ילדים