אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/10/2016 | 13:00 | מאת: הדר שרון

האחיין שלי עבר אולטרסאונד פרקי ירכיים בגיל 3 ימים בבולגריה זוהי תוצאת הבדיקה: Ultrasound of the hips - without evidence of dysplasia, peripheral angles within the normal range. Physiologically immature joints. Evaluation picture 2a. It is recommended to wear orthopedic pants. מהי המלצתך במקרה כזה? האם אפשר לחכות לאולטרסאונד ביקורת בעוד 3 שבועות לפני טיפול? מהם מכנסיים אורתופדיות?

אם אכן הדרגה נכונה אזי שמדובר במצב נורמלי לגיל ואין צורך בכל טיפול (תלוי גם בבדיקה גופנית), זוהי דרגה בגדר הנורמה עד גיל 3 חודשים ובד"כ חולפת מעצמה

02/10/2016 | 13:25 | מאת: הדר שרון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים