ציסטה בעצם שנשברה כבר פעמיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/09/2016 | 00:27 | מאת: מירי

ערב טוב . בני בן ה 11 שבר בשנה שעברה את הזרוע ממכה משולחן . נאמר לנו בבי"ח שמזל שזה קרה כי זה גילה את הציסטה בעצם ושהחומרים שהגוף שולח לריפוי העצם ימלא את הציסטה בעצם , נעשה מעקב במשך השנה והיה נראה שמשהו מתחיל לזוז שם . לפני שבועיים מהדיפת כדורגל ע"י כף היד שוב הזרוע נשברה באותו המקום ונאמר לי שצריך לשקול לעשות ניתוח לטפל בציסטה כי הטבע לא עושה את שלו . אשמח לשמוע עוד דעה והסבר על התהליך ? תודה מראש

צריך לראות את הילד והצילומים על מנת לחוות דיעה, רצוי לגשת לאורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים