ניתוח הארכת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/09/2016 | 23:07 | מאת: אלון פרל

דר שלום רב. הבן שלי בן 7.5 מועמד לניתוח הארכת גיד אכילס בעוד מספר שבועות. עקב הליכת TOE WALKING. ברשותך יש לי מספר שאלות: כמה זמן בממוצע ייצטרך ללכת במגף גבס? האם ייזדקק לטיפולי פיזיוטרפיה לאחר הניתוח? והאם יש כאבים בימים הראשונים לאחר הניתוח? כמו כן האם יש תפרים במקום הניתוח? במידה וכן האם מדובר בתפרים רגילים או נמסים?

כל השאלות הללו הגיוניות וצריכות להיות מופנות לרופא המנתח, הזמן בגבס וסוג התפרים שונים מרופא לרופא ובהתאם לסודג הניתוח. יש מעט כאבים מספר ימים ובד"כ לדעתי אין צורך בפיזיותרפיה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים