תינוק מאגרף יותר עם יד אחת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/08/2016 | 11:07 | מאת: טל

שלום לך ד"ר זינגר, יש לי תינוק בן 4.5 חודשים. מתפתח טוב מאד, מתהפך, שוכב על הבטן, מסתובב על הציר והכל בהנאה רבה. ביומיים האחרונים כשהוא שוכב לידי על הגב, הוא בועט כרגיל עם הרגליים אבל לזה נוסף איגרוף ביד ימין, איגרוף חזק שמגיע איתו עד לברך ימין. זה נראה כמו ריפלקס/לא רצוני אבל אני כמובן לא אשת מקצוע. זה נראה לי מוזר והשאלה אם זה משהו שכדאי לי ללכת לבדוק? (כשהוא במיטה שלו הוא כמעט תמיד ממהר להתהפך על הבטן ומשתעשע מזה כך שלא יצא לי לראות את זה שם) אשמח לחוו"ד משום שאני מאד מוטרדת ומקווה שהגעתי לפורום הנכון...

סביר להניח שזה שום דבר אך תתייעצי עם רופא הילדים ובמידת הצורך הוא יפנה אותך למי שצריך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים