גבס במים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/08/2016 | 00:06 | מאת: אפי

שלום, הבן שלי בן השלוש שבר את היד לפני שישה ימים. שתי עצמות נשברו באמה. בביקורת שהייתה נאמר שהיינו קרובים לניתוח. אנחנו טסים לתאילנד עוד שבוע ובדקתי אפשרות להחליף לגבס מפלסטיק. נאמר לי שבשבר מסוג זה לא מחליפים. אני בודקת אפשרות להגן על הגבס הנוכחי ממים ולאפשר לבן שלי להיכנס לים ולבריכה. מצאתי מוצר שמיוצר באנגליה שנקרא bloccs. קראתי תגובות שהיו לגביו וזה נראה טוב. מפתיע אותי שהרופאים לא מכירים כי יש ביקוש גדול בקיץ להגנה מפני מים. הרופאים שפניתי אלהם אמרו שמה שיש בשוק טוב רק למקלחות. המוצר bloccs מיועד לכניסה לים ולבריכה. האם אני מפספסת משהו? אגב נהיה באיים לאחר שלושה שבועות מיום הפציעה. שלושה שבועות שהוא עם גבס. אשמח לשמוע התייחסות. תודה!

המוצר אמור לאטום ממים ואם אכן זה אטום ולא יכנסו מים אז זה בסדר, אך אם ירטב לו הגבס בתאילנד תהיו בבעיה. אפשר גם להחליף לו לגבס רחיץ בעוד שבוע אך ההמלצה היא בד"כ רק למקלחת ובריכה ולהימנע מים עקב החול והמלח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים