צליעה /הליכה פנימה ילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/07/2016 | 12:14 | מאת: נועה

שלום רב בני בן השנה וחצי הולך מגיל 11 וחצי חודשים . רץ מטפס קופץ כל הזמן. שמתי לב לפני כמה חודשים שנראה כאילו כף רגל ימין נכנסת טיפה פנימה בהליכה , כאילו טיפה מושך אותה כך שדורך יותר על רגל שמאל. הוא אינו מתלונן וכאמור,משתולל כל הזמן ברוך השם. מה עלי לעשות ? תודה מראש

לא לדאוג מדי ולגשת לבדיקת אורתופד ילדים בלי לחץ

01/08/2016 | 21:26 | מאת: נועה

תודה על תשןבתך. אני מנסה לשחזר ונראה לי שלפני כמה חודשים החליק על רצפה רטובה ומאז זה כך. יכול להיות שיש קשר? למרות שלא התלונן על כלום. אני ישר מודאגת. ושאלה נוספת. האם עלי להגיע לפגישה עם צילום?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים