בת שנתיים והולכת עם הרגליים כלפי פנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/07/2016 | 15:34 | מאת: מיה

שלום. הבת שלי בת שנתיים ושמתי לב לאחרונה שהיא הולכת עם הכמות רגליים מופנות פנימה. לרוב היא יושבת בישיבת W למרות שכשאני רואה אני מתקנת אותה. אני עצמי הולכת עם הרגליים כלפי פנים למרות שהסתדר יחסית עם הזמן ונעליים הפוכות אבל לא בצורה מלאה. איך אדע אם יש בעייה שדורשת טיפול? (איזה טיפול ניתן לעשות?) או שאולי היא מחקה את ההליכה שלי וגם אז אני מניחה שצריך לעשות משהו פעיל בשביל לשנות לה את ההליכה. אשמח לייעוץ תודה רבה

בגילה זה נורמלי ואין צורך לתקן את ישיבתה. בד"כ זה חולף במהלך העשור הראשון לחיים אך לא תמיד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים