בת שנתיים החלה לצלוע לגרור רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/07/2016 | 23:54 | מאת: פנינה ספקטור

נכדתי בת שנתיים בשבוע האחרון שמנ לב שהיא קצת צולעת חשבנו על סנדל לוחץ, קוץ או פציעה בכף הרגל אך לא מצאנו דבר . ביומיים האחרונים גוררת רגל.. מה יכול להיות? לא ידוע לנו על נפילה ( היא בגן). הרופא שלה בדק ולא התרשם ממשהו דלקתי . בכל זאת נתן בדיקת דם וכן המליץ על פניה לאורתופד ילדים.. ואף נתן הפניה למיון. כמובן שביתי תמשיך בבדיקות כפי שהופנתה אך מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה...

ברוב המקרים זוהי תופעה מוכרת החולפת מעצמה אך לעיתים יש לשלול זיהום ולכן הבדיקות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים