פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/06/2016 | 23:57 | מאת: אביאל

גילו לבן שלי בן ה8, מחלת פרטס. טרם הייתי אצל אורתופד לאחר קבלת האבחון של הצילום ורציתי לדעת מה מותר לו לעשות?( שחיה, רכיבה על סוסים, ריצה, כדורגל וכדו(. תודה!

אני חושב שעליך לגשת לאורתופד ילדים, לאשש את האבחנה, שלב ודרגת המחלה ולקבל הנחיות והמלצות בהתאם. באופן כללי רצוי שחיה עד הפגישה

13/11/2016 | 14:24 | מאת: טלי

אביאל שלום, בפייסבוק ישנה קבוצה סגורה "פרטס ישראל" בה חברים הורים רבים לילדי פרטס ושם אנו חולקים מידע בינינו. מוזמן להצטרף

22/11/2016 | 12:46 | מאת: גליה

איך מצטרפים לקבוצה מה שלא ניסיתי לא הצלחתי חיפשתי לפי פרטס לפי הורים לילדים חולי פרטס וקבוצת פרטס ישראל ואני לא מוצאת בבקשה תעזור לי למצוא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים