רגל אחת ארוכה מהשניה לתינוק?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/06/2016 | 17:25 | מאת: יעל

שלום, שאלה אולי קצת טיפשית: בני בן קרוב ל-7 חודשים. נבדק פעמיים בינקותו אצל אורטופד לשלילת בעיית מפרקי ירכיים וב"ה אין לו (לשני האחים שלו היו רצועות פבליק). היום פתאום היה נדמה לי ויזואלית כי יש הבדל מינימלי בין אורך הרגליים שלו... הייתכן?? מה דעתך? התפתחותי תקינה ב"ה, עושה מבחינת התפתחות כל מה שצריך לגילו. אודה להרגעתך / המלצתך.. חג שמח!

קודם כל אין שאלות טפשיות. סביר להניח שזה שום דבר בכל מקרה ואין הבדל משמעותי וגם אם כן מדובר במעקב בלבד בשנים הקרובות.

13/06/2016 | 21:04 | מאת: יעל

תודה על המענה. רק כשאני מנסה להצמיד את רגליו זו לזו באופן סימטרי (מה שקשה עם תינוק כי הוא לא נותן...) לפעמים נראה לי שיש הבדל של מילימטרים ספורים. משהו מינימלי, אם בכלל. אני צריכה לעשות עם זה משהו?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים