מזרן ספוג כחול

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/05/2016 | 23:24 | מאת: דניאל

שלום, ביתי בת 4 וחצי לפני שנה וחצי רכשנו לה מיטה חדשה עם מזרן ספוג כחול. בחודשיים האחרונים היא מתלוננת שכואב לה לישון על המזרן הזה ושהוא קשה מידי (היא ממש מתקשה להירדם - היא טוענת שזו הסיבה ) האם יתכן שהמזרן שאני יודעת שיש כמעט בכל בית עם ילדים קשה לה מידי? האם אתה ממליץ לקנות שכבת נוחות למזרן (מאיזה חומר?) או לקנות מזרן חדש (ספוג או מזרן רגיל?)

אינני מוכר מזרנים ולכן איני יכול לענות לשאלתך, קח את הילדה שתגיד מה נוח לה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים